Level 1 – Understanding Flow

Level 1 – Understanding Flow

Level 1 – Understanding Flow biedt je de fundamentele kennis en vaardigheden om een ​​flow-ervaring te herkennen. We hoeven niet langer ontevreden ervaringen en gemiddelde prestaties te accepteren. Level 1 is de eerste stap naar meer flow!

 

 

Overzicht

In deze leergang gaan we in op de details van de flow-ervaring, de belangrijkste inzichten uit tientallen jaren flow onderzoek en we laten je herkennen welke rol flow speelt in jouw leven. We zullen de theorie achter Flow met je delen en de flow-ervaring ontrafelen. Aan het eind van de leergang weet je zeker wat Flow is, hoe je flow kunt herkennen en hoe je dit in de toekomst kunt gebruiken.

 

Online –  Eigen Tempo – Persoonlijke 1-op-1 Coaching – Flow Theorie

 

 

Wat we doen?

Je zult niet alleen fundamentele kennis en persoonlijke ervaring met flow opdoen, maar ook een aantal belangrijke flow-skills leren om je weg naar flow te vinden. We zullen je een overzicht geven van The Pathway to Flow™ en de Scientific Signature of Flow™ en uitleggen hoe flow fysiologisch met lichaam en geest in verbinding staat.

 

Wat je ontvangt?

Level 1 is een vereiste voor Level 2 en Level 3 en het worden van een FlowCoach. Het wordt online geleverd en vindt grotendeels op eigen tempo plaats. Aan het einde van de leergang zal er een kort online assessment afgenomen worden om ervoor te zorgen dat je alle informatie hebt verwerkt. Daarna ontvang je een persoonlijke 1-op-1 coachsessie met één van de vaste TFC Flow Coaches – dat op zichzelf al de waarde van de leergang vertegenwoordigd. Na afronding van Level 1 word je vervolgens uitgenodigd om deel uit te maken van een geweldige community van Flow Seekers en een reis te beginnen die je leven zal transformeren.

We hopen je te zien op de Leergang van Level 1

The Flow Centre Team

Uncategorized