Ambassadeurs

De missie van The Flow Centre wordt door vele topsporters, CEO’s, artiesten en Flow Seekers gewaardeerd. Hieronder staat een overzicht van onze ambassadeurs.

 • Tom Carroll

  Tom Carroll

  Professioneel Surfer

  Tom Carroll is een tweevoudig wereldkampioen en men beschouwt Tom als de beste surfer ooit om de beruchte 'Pipeline' te surfen. Hij werd door Surfer Magazine verkozen tot een van de 'Greatest Surfers aller tijden' en hij blijft tot de dag van vandaag surfen op de grootste golven ter wereld.

 • Lorraine Huber

  Lorraine Huber

  Freeride Skier

  Lorraine werd gekroond tot Wereldkampioen Freeride 2017. Met meer dan 10 jaar op elite niveau wordt ze beschouwd als een van de grootste vrouwelijke bergskiërs van onze tijd.

 • Erez Beatus

  Erez Beatus

  FreeDiver

  Erez Beatus bezat het Wereldrecord FreeDiving in 2001. Hij kan voor meer dan 8 minuten zijn adem inhouden en met een enkele ademhaling naar meer dan 75 meter (245 voet) duiken. Erez trainde en leidde het Israëlische Nationale FreeDiving-team op en is de Oprichter van Apnea Australia.

 • Nick Troutman

  Nick Troutman

  Kayaker

  Nick Troutman is een wereldkampioen en vijfvoudig nationaal kampioen kajakker, filmmaker en filantroop. Nick heeft tijdens zijn expeditie over de hele wereld verschillende eerste afdalingen opgezet.

 • Rebecca Soni

  Rebecca Soni

  Zwemmer

  Rebecca Soni is een zesvoudige Olympische medaillewinnaar. Ze is een voormalige wereldrecordhouder in de 100 en 200 meter schoolslag. Door de back-to-back Olympics te winnen, werd Rebecca in 2010 en 2011 uitgeroepen tot 's Wereldbeste Zwemmer van het Jaar.

 • Sarah Hendrickson

  Sarah Hendrickson

  Ski Jumper

  Sarah Hendrickson is een 22-maal WK-winnaar en 13-voudig winnaar van de Continental Cup. Ze is een Amerikaanse ski-springer die in 2012 het allereerste WK-seizoen voor vrouwen won.