Ben jij een Werknemer?

Ben jij een Leidinggevende, CEO, HR-director of Ondernemer?

Wij bieden training- en coachingprogramma’s aan voor werknemers die hun prestaties, productiviteit en werkgeluk willen optimaliseren, zich sneller willen ontwikkelen en hun creativiteit willen verhogen.

Daarnaast zijn onze programma’s geschikt voor werknemers die…
– veel stress ervaren tijdens het werk
– het gevoel hebben dat ze productiever kunnen werken
– effectiever hun talenten willen inzetten
– bang zijn om fouten te maken
– weinig zelfvertrouwen of faalangst hebben
– willen leren beter te presteren onder druk
– moeite hebben zich te concentreren
– hun emoties niet onder controle kunnen houden

Wij bieden maatwerk voor werknemers die meer flow willen creëren. Wij bieden maandelijkse training, coaching en diverse opleidingen. Bekijk onze diensten en/of neem contact met ons op om te bespreken welk programma het meest geschikt is voor jou.

 

The Flow Centre wordt vertrouwd door topatleten en organisaties die wereldwijd opereren om de flow, prestaties, creativiteit en motivatie te maximaliseren.

Wij bieden training- en coachingprogramma’s op maat aan voor leidinggevenden/CEO’s en ondernemers die hun eigen prestaties en ervaringen willen optimaliseren, maar daarnaast ook de prestaties van hun werknemers en/of team willen maximaliseren. Je leert je eigen flow te creëren, de talenten van je medewerkers effectiever in te zetten, Flow Leiderschap toe te passen en een Flow Cultuur te creëren.

Wij bieden hiervoor (maandelijkse) training, coaching en diverse opleidingen. Bekijk onze diensten en/of neem contact met ons op om te bespreken welk programma het meest geschikt is voor jou.