Wat is Flow Coaching?

Een veel voorkomende vraag die we krijgen is ‘hoe Flow coaching verschilt met andere vormen van coaching?’ Om deze vraag te beantwoorden en te laten zien hoe flow coaching eigenlijk heel veel andere benaderingen omvat, hebben we het onderstaande diagram gemaakt. In essentie is coaching coaching, maar Flow coaching streeft ernaar om ons te richten op de optimale ervaring (flow) die vervolgens op natuurlijke wijze de resultaten creëert die de meesten van ons zoeken.

Wij begeleiden je met onvoorwaardelijke positieve aandacht om jouw doelen te bereiken. We zullen gebieden betreden die aandacht nodig hebben en het leren faciliteren waar groei nodig is. We gebruiken verschillende benaderingen, afhankelijk van wat nodig is. Tijdens de coachingsessies word je begeleid door onze Flow trainingsprogramma’s.

Onderstaand diagram is bedoeld om een ​​kort overzicht te geven van waar Flow Coaching zit ten opzichte van andere veel voorkomende benaderingen. Houd er rekening mee dat het landschap voortdurend in beweging is en dat er veel gebieden zijn die zijn weggelaten.

coaching-guide