The Crew

Wij zijn experts in ons eigen domein en gecommitteerd om meer flow in ons eigen leven en dat van anderen te creëren.

 • Cameron Norsworthy

  Cameron Norsworthy

  Oprichter & Coach

  Cameron vertegenwoordige als atleet de UK, en werd de afgelopen 10 jaar een succesvol ondernemer en prestatie/flow coach. Regelmatig zoekt hij flow in een van de adventure sports.

 • Dr Susan Jackson

  Dr Susan Jackson

  Mede-Oprichter & Coach

  Sue is een van de meest vooraanstaande academische autoriteiten op het gebied van flow. Zij was de eerste ter wereld die een boek publiceerde over Flow in Sports, was een senior universitair Flow lector en werkte met diverse Olympische atleten.

 • Martijn Leonard

  Martijn Leonard

  Flow Trainer

  Martijn is Flow trainer, auteur op het gebied van Talent & Flow en professionele voetbaltrainer. Hij kwam als voetballer uit voor Feyenoord Rotterdam en studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam af op Flow in Sports bij Olympische Sporters.

 • John Hendry

  John Hendry

  Onderwijzer & Flow Trainer

  John kreeg de Order of Australia Medal (OAM) toegekend voor zijn verdiensten in het onderwijs. John is sinds 1980 verbonden aan Geelong Grammar School. John heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de stroming positief onderwijs.

 • Hazel Findlay

  Hazel Findlay

  Bergbeklimmer & Trainer

  Hazel wordt beschouwd als een van de beste vrouwelijke klimmers wereldwijd. Ze heeft meerdere nationale kampioenschappen gewonnen (UK) en is een Flow Center-trainer.

 • Matthew Whitfield

  Matthew Whitfield

  Display Pilot & Flow Trainer

  Matt is een keynote speaker en Flow-trainer. Als naval fighter pilot en hoofdofficier in de Royal Navy (Top Gun) gedurende 20 jaar, heeft Matt een uniek begrip van presteren onder druk